130425_GER_web_570x215px_dagligenergi50+

Daglig energi 50+

Det er dokumenteret, at ginseng hjælper kroppen i perioder med lavt energiniveau og træthed, og øger koncentrationsevnen samt den fysiske og psykiske præstationsevne.Daglig Energi 50+ er udviklet specielt til dig over 50 år, og indeholder vitaminer og mineraler, som ligeledes bidrager til at mindske træthed og udmattelse*, samt til at vedligeholde immunforsvarets normale funktion**. Calcium bidrager til vedligeholdelse af normale tænder og knogler.

*(Folat, jern, magnesium, niacin, pantotensyre, riboflavin, vitamin B6, B12 og C)
**(Kobber, folat, jern, selen, vitamin A, B12, B6 C og D).

• Ginseng giver overskud og energi
• Modvirker træthed*
• Ginseng øger den fysiske og psykiske præstationsevne.
• Indeholder calcium som er nødvendig for vedligeholdelse af normale knogler, samt ekstra B-vitaminer

Ginsengroden er en af de ældste og mest berømte planter i Østasien. Ginseng er kinesisk og betyder menneskelignende, hvilket man tydelig ser på rodens udformning, som minder om en menneskekrop med arme og ben.
Dens egenskaber blev opdaget af kineserne for mere end 4000 år siden, og er siden anvendt af generationer af mennesker over hele verden.

Anbefalet dosis:

2 tabletter dagligt til voksne. Indtages i forbindelse med et måltid. Dagsdosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost. Opbevares tørt og beskyttet mod varme samt utilgængeligt for børn. Bør ikke anvendes af gravide, ammende eller børn under 1 år. Forsigtighed tilrådes, hvis du bruger medicin, er diabetiker eller før operation. Hold en pause på 2-3 uger hver 3. måned.

Ingredienser:

Ingredienser: Mineraler (calciumcarbonat, magnesiumhydroxid, ferrofumarat, zinkoxid, cuprisulfat, manganosulfat, natriumselenit, chrom(III)chlorid, natriummolybdat, kaliumjodid), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), majsstivelse, vitaminer (retinylacetat, cholecalciferol, dl-α-tocopherylacetat, natrium-L-ascorbat, thiaminmononitrat, riboflavin, nikotinamid, pyridoxinhydrochlorid, pteroylmonoglutaminsyre, cyanocobalamin, D-biotin, calcium-D-pantothenat), ginseng ekstrakt, maltodextrin, overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, polyethylenglycol, shellak, carnaubavoks), fugtighedsbevarende middel (glycerol), farvestof (titandioxid,jernoxid og jernhydroxider), aroma.

NB: Ny smag af vanille og ny tabletfarve

Se mere under produkter