Feedback

Hvad mener andre om ginseng:

Lars, 36 år
Salgschef

”Som far til to små børn og med et hektisk arbejdsliv, kan det godt engang imellem knibe med at få energien til at slå til. Når batterierne er helt flade, har jeg haft rigtig god erfaring med at tage et ginseng produkt, som sørger for, at jeg hurtigt og effektivt får overskud til at klare alle dagens opgaver på jobbet og samtidig være den far, som jeg ønsker at være”.

Anne-Mette, 44 år
Fritidsvejleder & idrætsunderviser

”Der kan være dage, hvor jeg er træt og rigtig uoplagt. Så svigter koncentrationen og arbejdsdagen virker helt uoverskuelig. Men jeg har hjælpen lige ved hånden, for i skrivebordsskuffen ligger mit ginseng produkt. Det giver mig lynhurtigt energien tilbage, så jeg igen føler mig ovenpå og kan holde fokus på dagens opgaver”.

Sebastian, 24 år
Studerende

”Som studerende bruger jeg mange timer hver dag på mit studie. Det kan godt være lidt hektisk både at få afleveret tingene til tiden, deltage aktivt i gruppearbejde og være godt forberedt til alle forelæsningerne. Samtidig har jeg fuld smæk på, både med fritidsjob, sport og venner, så ind imellem har jeg brug for lidt ekstra hjælp, og det giver mit ginseng produkt mig – energi til alt det sjove også”.

Hvad mener du om Gerimax?

Vi vil gerne høre om dine erfaringer. Så send dem gerne til os ved at udfylde nedenstående formular. Hver måned trækker vi lod om produkter fra Gerimax til en værdi af 440 kr. blandt alle indsendte feedback. Ved indsendelse af feedback accepterer du samtidig at Gerimax må bruge dine erfaringer på gerimax.dk og i andet reklamemateriale.